Cliënten vertellen

Vol lof – individuele therapie 
Ik kan alleen maar vol lof spreken over Gerdie, haar werkwijze en behandelmethode. Toen ik net startte met mijn behandeling en gesprekken wist ik niet hoe ik ooit weer zonder Gerdie kon functioneren. Stapje voor stapje en beetje bij beetje kreeg ik het vertrouwen in mijzelf terug. Er kwamen nieuwe inzichten en gedachtengangen. Een familieopstelling maken en de rollen die iedereen hierin vervult gaf veel duidelijkheid. Gerdie bedankt voor alle steun, je luisterend oren en de gezelligheid. Ik heb heel veel aan je gehad.
DW Kerkrade

Op het gemak – relatietherapie
Gerdie is een heel toegankelijk persoon en je voelt je vanaf het begin op je gemak. Ze biedt ruimte voor eenieder, maar stelt ook gewoon vragen om tot de kern te komen. Ze is duidelijk en oprecht. Gerdie heeft ons super geholpen en we kunnen haar oprecht aan iedereen aanbevelen!
Anoniem Hulsberg

Fijne begeleiding – gezinstherapie 
Met een puberend gezin is het moeilijk om uit de vicieuze cirkel te komen van mopperen. Door middel van gezinstherapie hebben we geleerd om anders te denken en te reageren en zo nu en dan mee te stappen in de belevingswereld van de puber. Gerdie dank voor je fijne begeleiding!
Fam. G Landgraaf

Warm en inlevend – relatietherapie
Goed ontvangen en na kennismaking in een aantal sessies uitstekend geholpen. Niet te zwaar, met gevoel voor humor, waar nodig confronterend. Heel gericht geholpen op een aangename manier. Onze relatie is weer in balans door de uitstekende coaching van Gerdi. Zij heeft ons laten zien waar onze valkuilen zitten en wat onze goede kwaliteiten zijn. Met gerichte voorbeelden en ‘huiswerk’ is onze relatie een stuk sterker geworden. We zijn in staat beter naar elkaar te luisteren en elkaar beter te begrijpen.
LG Heerlen

Goed gevoel – gezinstherapie 
Door soms ook eens door de bril van een puber te kijken, krijg je andere inzichten. Gerdi leerde ons deze bril regelmatig op te zetten, dat geeft ons een andere blik. Ze luistert goed naar alle gezinsleden. Ze is inlevend, maar spreekt ook duidelijke taal en geeft aan of ’t binnen haar expertise valt. Ook de rol van de ouders onderling wordt onder de loep genomen. Wij gaan met een goed gevoel de toekomst in.
Fam. K Nuth

Bedankt – kindertherapie 
Nogmaals bedankt voor de goede begeleiding van onze dochter!
RW Klimmen

Geholpen – kindertherapie 
Lieve Gerdi , Je hebt onze dochter enorm geholpen met haar woedeaanvallen , ze weet aan de hand kleine dingen en jou kaartje een aanval te verkleinen. Ook emotioneel gaat ze goed vooruit en vond het altijd gezellig met je. Super bedankt hiervoor.
WD Klimmen

Goed geholpen – individuele therapie 
Gerdi, bedankt voor de goede sessies. Het was niet altijd leuk en makkelijk voor mij, maar het heeft mij wel geholpen.
JP Heerlen

Positief – individuele therapie
Hoi Gerdi, Mijn ervaringen bij jou zijn super positief, op de momenten waar ik dacht dat niemand me meer kom helpen en ik radeloos was, heb jij me er toch doorheen weten te helpen en ben ik er sterker uit gekomen.
Anoniem Heerlen

Veel geleerd – jongerentherapie
Bij Gerdi heb ik veel geleerd! Ik heb geleerd hoe ik alles kan accepteren wat op mijn pad komt en hoe ik er mee om kan gaan, dit heeft mij allemaal heel erg geholpen. Gerdi heeft mij heel veel handvaten gegeven die mij helpen om om te gaan met de gebeurtenissen in mijn leven.
ZH Heerlen

Goede begeleiding – kindertherapie
Na het overlijden van dierbare personen had onze dochter (toen 9 jaar) heel veel drift- en huilbuien.
Zelf vonden we het te moeilijk om erachter te komen waarom ze zo deed en hoe we haar konden helpen. Totdat we bij Gerdi terecht kwamen, zij heeft ons zo goed begeleid waar we haar nu zo dankbaar voor zijn.
Al gauw kwam Gerdi erachter waar we tegenaan botsten. Daarbij kwam dat onze dochter een hoog sensitief meisje is en kregen wij de juiste tips van Gerdi hoe we ermee om kunnen gaan.
Gerdi nogmaals bedankt voor al jouw goede begeleiding en zorgen.
DD Brunssum

Integer – individuele therapie
Integer en betrokken, het voelde vertrouwd. Bedankt Gerdi!
Anoniem Heerlen

Geholpen – jongerentherapie 
Mijn dochter stond in eerste instantie sceptisch tegenover hulp vanuit de psychologische hoek maar gezien de gebeurtenissen die in haar in haar nog veel te jonge leven zijn overkomen hebben wij er haar wel van kunnen overtuigen om eens met iemand te gaan praten over de problemen waarmee ze te kampen had.
Na mijn eerste ontmoeting met Gerdi wist ik niet zeker of we nu te maken hadden met een psycholoog voor jongeren of voor kleine kinderen omdat de manier van communiceren nogal “kinderachtig” op mij overkwam maar de manier waarop Gerdi heeft gehandeld heeft wel degelijk geholpen, mijn dochter heeft op een gegeven moment aangegeven dat het genoeg was, ze heeft een aantal gebeurtenissen en plaats kunnen geven, is zelfverzekerder, assertiever, komt meer en meer voor zichzelf op en weet nu hoe ze op sommige situaties moet reageren en ermee moet omgaan. Het is weer een vrolijke meid en ik weet zeker dat de hulp van Gerdi daarbij heeft geholpen.
TNRS Heerlen

Authentiek – relatietherapie
Lieve Gerdi, Voordat we bij jou terecht kwamen, wisten we niet meer welke kant we op moesten. Na lang zoeken kwamen we bij jou terecht en daar hebben we geen seconde spijt van. We voelden ons vanaf het eerste contact welkom en op ons gemak bij jou. Je hebt een ontzettend leuke humor die ons vaak deed lachen, maar je hebt ons ook diep laten gaan. Elk probleem heeft een oorzaak, die jij als geen ander diep verstopt wist te vinden. Tijdens jou sessies hebben we daarom ook regelmatig een traantje gelaten. Je gaf ons beiden een fijn gevoel doordat jij niemand veroordeeld. Je wist het altijd duidelijk te omschrijven.Wat jou waardevol maakt is dat ook jij met voorbeelden uit eigen ervaring verteld. We zijn er samen sterker uitgekomen en hebben vertrouwen in de toekomst. Lieve Gerdi DANKJEWEL. Als we aan jou denken zien we Gerdi met een enorme lach en een enorm groot hart.
Anoniem Hoensbroek

Bedankt – individuele therapie
Gerdi, bedankt voor de fijne therapie sessies!
JG Heerlen

Helpend – relatietherapie
Gerdi, we willen jou enorm bedanken voor je hulp, inzichten, en stof tot nadenken die je ons gegeven hebt. Dit alles zonder iemand of iets te veroordelen, maar met een portie humor en soms een voorbeeld uit je eigen leven. Dankjewel.
Anoniem Heerlen

Goeie indruk – relatietherapie
De therapeut Gerdi slaagde erin de emotie en het gevoel naar boven te krijgen bij beide partners.
Wij hebben er een goed gevoel an over gehouden en het heeft zeker bijgedragne tot het weer oppakken van onze relatie zoals we die eerder hadden.
LD Kerkrade

Ondersteunend – relatietherapie 
Beste Gerdi, graag willen wij je bedanken in je ondersteuning in het maken van onze volgende stap in de relatie.
We hebben veel ondersteuning gehad, voornamelijk in laatste gesprek, en de adviezen. Het boek – kijken vanuit de ogen van de kinderen – was een sterke aanvulling in de gesprekken met onze kinderen. De kinderen pakken het open en met respect op. Geen schuldgevoelens bij kinderen alsook tussen ons.
Graag bevelen we je als begeleider in vaak een moeilijk en emotioneel stap in het leven van mensen die werken aan hun relaties.
RS Vaals

Gemoedelijk – relatietherapie
Door de gemoedelijke sfeer voel je je na een aantal gesprekken al gauw vertrouwd en kom je al gaandeweg samen tot een aantal conclusies en wordt samen naar eventuele reelle oplossingen gezocht. Het fijne is dat er naar elk geluisterd wordt, zonder te oordelen maar wel kritisch en een spiegel voorhouden. De therapie heeft de ogen geopend op een goede manier en fijn dat we weten dat we er altijd op terug kunnen vallen.
Hartelijk bedankt Gerdi !
Anomien Landgraaf

Rustig – kindertherapie
Ik kwam hier naar toe doodongelukkig en ik ben als het vrolijkste meisje op aarde weer weggegaan, het heeft me heel erg geholpen!
Anoniem Heerlen

Prima – kindertherapie
Onze dochter kon zeer snel terecht. Al na vier sessies gaf ze aan dat ze voldoende handvatten had gekregen om zelf verder te gaan.
Anoniem Heerlen