Access Bars®

Wat is Access Bars®?

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de huidige drukke maatschappij is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning. Access Bars® zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om je hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke situatie in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor communicatie, controle, creativiteit, daadkracht, dankbaarheid, geld, heling, het lichaam, seksualiteit, vreugde, verdriet, etc.

               

Hoe werken de Bars®?

Door deze punten (bars) in verschillende combinaties zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Om in computertermen te spreken: je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende emoties en overtuigingen te installeren.

Wat kun je verwachten?

Voordat we beginnen met de sessie gaan we in gesprek over wat je uit de sessie hoopt te halen. Ik vertel je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. Dit doen we onder het genot van een kop koffie, thee of water. Daarna gaan we beginnen met de sessie. Je ligt ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel. In wisselende combinaties zullen alle 32 drukpunten op je hoofd heel licht aangeraakt worden. De sessie duurt tussen de 60 en 75 minuten. Als de sessie is afgelopen drinken we nog even een kop koffie, thee of water en kun als je dat wil iets delen over je ervaring. Ook geef ik je nog wat tips en tools mee die je kunnen helpen in de periode na de sessie.

Wanneer zet je Access Bars® in?

  • Ervaar je stress?
  • Pieker je veel?
  • Loop je over van dingen die je constant moet?
  • Voel je, je onzeker?
  • Heb je weinig levenslust?
  • Ervaar je angsten en of paniek?
  • Heb je lichamelijke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen?

Dan heb ik wellicht een mogelijkheid voor je … Wat zou een Access Bars Sessie voor jou en je lichaam kunnen betekenen?
Acces Bars is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte, ontspanning, plezier, energie, etc.
Baby’s, kinderen, jongeren, volwassenen, kortom iedereen kan voordeel hebben bij een behandeling.